fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

КонтактНашата локација

Sport M
СПОРТ М ДОО
Јадранска Магистрала 139
1000 СКОПЈЕ
Телефон: +389 2 3078 801
Е-маил: ONLINESHOP@citybox.mk
Работно време
Работни денови:
Понеделник - Петок: 08-16 часот