fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

ЗА НАС


Основна дејност на компанијата


City Box е подружница на компанијата Спорт М која што е основана во 2004-та година со домашен капитал и во моментов работи само на територијата на Република С. Македонија. Основна дејност на компанијата се увоз, дистрибуција и продажба на спортска опрема. Спорт М е ексклузивен дистрибутер на Adidas за Македонија од 2006-та година и претставува водечка малопродажна мрежа на спортска опрема на оваа територија.

Цел и Стратегија


Целта на City Box е да понуди најдобри производи со непобедливи цени. Компанијата ќе понуди добар, квалитетен производ и колку е можно подобра услуга, со цел купувачот да го добие она што го посакува и сѐ со цел да се оствари колку е можно подобра и подолгорочна комуникација. Во исто време, компанијата ќе биде водена од коректно и професионално однесување кон своите клиенти во насока на одговорно водење на бизнисот.