fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

Како да купамЗа да направите нарачка, најпрво треба да кликнете на линкот во горниот десен агол за најава/регистрација. Потоа може да се најавите на Вашата сметка или доколку немате веќе постоечка City Box сметка тоа може да го направите со кликање на копчето Продолжи и да ги следите инструкциите. Откако успешно ќе ја креирате Вашата City Box сметка, автоматски сте најавени на страната.