+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

НАЈНОВО

Disruptor
7.390,00 ден.
PUMA
2.190,00 ден.
ПОГОДОК 🎯
POD-S3.1
6.190,00 ден.
GAZELLE
3.690,00 ден.
SST
4.990,00 ден.
TEE
2.190,00 ден.

TEE

REGULAR
2.190,00 ден.
CROP
2.190,00 ден.
GRP
2.190,00 ден.
НАЈНОВО 👌
GRP
5.290,00 ден.
CONTEMP
3.690,00 ден.
3STRIPES
2.490,00 ден.
CONTINENTAL
6.190,00 ден.
НАЈБАРАНО 🔥
CONTINENTAL
6.190,00 ден.