fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

РЕКЛАМАЦИЈА НА ПРОИЗВОДПри достава на пратката ве молиме да проверите дали има оштетување на пакетот во присуство на курирот. Доколку има видливи оштетувања, пакетот не треба да го превземате од курирот.

Во овој случај ве молиме да не побарате на тел: 02 3078 801 или да ни пратите емаил со свои податоци (број на нарачка) на емаил: onlineshop@citybox.mk и да ги наведете причините поради кои сте одбиле да го превземете пакетот. Нашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Откако нарачаниот производ ќе ви биде доставен, должни сте веднаш да го прегледате со цел да утврдите дали постојат одредени физички недостатоци на истиот. Доколку има видливи оштетувања потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 02 3078 801 или на емаил: onlineshop@citybox.mk. Нашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.