fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД И РЕФУНДАЦИЈАДоколку производот не ви одговара и сакате рефундација, потребно е истиот да го пратите по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Јадранска Магистрала 139 и притоа трошокот за достава е ваш.
Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во првичното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура.
Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата меил адреса onlineshop@citybox.mk.
Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

Рокот за враќање или рекламација на производ е 15 работни денови од приемот на пратката.

Доколку се утврди дека вратениот производ е оштетен по вина на купувачот, враќањето на производот ќе биде одбиено и ќе биде вратено на купувачот на негов трошок.