fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

ЗАМЕНА НА ПРОИЗВОДДоколку сакате да направите замена, правите нова регуларна нарачка на нашата веб продавница.
Притоа, потребно е да го вратите производот по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Јадранска Магистрала 139 и притоа трошокот за достава е ваш. Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во првичното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура.
Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата меил адреса: onlineshop@citybox.mk.
Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

Заменa на производи може да се направи единствено онлајн. Не е можна физичка замена во нашите продавници.

City Box ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под 2490 денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина или модел.