fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 189495-01

PUMA IGNITE LIMITLESS

 • Производител: Puma
 • Возраст: За возрасни
 • Шифра на производ: 189495-01
29%
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
 • 41 (25,50 cm)
  7.5
 • 42 (25,90 cm)
  8
 • 42.5 (26,30 cm)
  8.5
 • 9
 • 9.5
 • 10
 • 46 (28,40 cm)
  11
+
-

Опис