fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 CQ2964

X_PLR J

 • Производител: Adidas
 • Возраст: За тинејџери (од 8-16 год.)
 • Шифра на производ: CQ2964
3.990,00 ден.
 • 36 (22,10 cm)
  3.5
 • 36.5 (22,50 cm)
  4
 • 37 (22,90 cm)
  4.5
 • 38 (23,30 cm)
  5
 • 38.5 (23,80 cm)
  5.5
 • 39 (24,20 cm)
  6
 • 40 (24,60 cm)
  6.5
+
-

Опис