fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 CW997HPS

New Balance 997

 • За возрасни
 • Шифра на производ: CW997HPS
5.190,00 ден.
 • 37
  6.5
 • 7
 • 38
  7.5
 • 39
  8
 • 40.5
  9
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Маскирна
Материјал Лице: Кожа  Постава: Текстил  Ѓон: Гума
Подгрупа Патики-ниски
Спорт LIFESTYLE
Производител New Balance


Слични производи

29%
Trailstep
8.090,00 ден.
5.690,00 ден.
Fila
29%
FILA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Fila
27%
Disruptor
6.790,00 ден.
4.890,00 ден.
Fila
29%
FILA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
PUMA
6.190,00 ден.
Puma
29%
PUMA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
20%
PUMA
6.790,00 ден.
5.390,00 ден.
Puma
19%
PUMA
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
29%
PUMA
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Puma
29%
PUMA
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
40%
PUMA
6.190,00 ден.
3.690,00 ден.
Puma
40%
PUMA
6.190,00 ден.
3.690,00 ден.
Puma
PUMA
6.790,00 ден.
Puma
30%
PUMA
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Puma
PUMA
6.190,00 ден.
Puma
PUMA
6.190,00 ден.
Puma
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
29%
NIKE
11.690,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
WMNS
6.790,00 ден.
Nike
19%
NIKE
9.590,00 ден.
7.690,00 ден.
Nike
30%
NIKE
10.290,00 ден.
7.190,00 ден.
Nike
19%
NIKE
10.190,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
30%
NIKE
10.290,00 ден.
7.190,00 ден.
Nike
29%
NIKE
11.690,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
Adidas
6.790,00 ден.
Adidas
30%
CL
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Reebok
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
30%
Adidas
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
6.790,00 ден.
5.390,00 ден.
Adidas
30%
REEBOK
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Reebok
30%
REEBOK
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Reebok
29%
Adidas
8.690,00 ден.
6.090,00 ден.
Adidas
Adidas
6.190,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
Adidas
7.390,00 ден.
Adidas
Adidas
7.390,00 ден.
Adidas
Adidas
6.790,00 ден.
Adidas
Adidas
3.990,00 ден.
Adidas
Adidas
4.690,00 ден.
Adidas
Adidas
8.690,00 ден.
Adidas
Adidas
6.190,00 ден.
Adidas
Adidas
6.190,00 ден.
Adidas
Adidas
8.690,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
Adidas
6.790,00 ден.
Adidas
New
5.790,00 ден.
New Balance
New
5.790,00 ден.
New Balance