fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DH1006

MINI BAG VINT

  • Производител: Adidas
  • Возраст: За возрасни
  • Шифра на производ: DH1006
17%
1.690,00 ден.
1.390,00 ден.


  • XXS
+
-

Опис