fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DU9935

TIGHTS

  • Производител: Adidas
  • Возраст: За возрасни
  • Шифра на производ: DU9935
30%
2.190,00 ден.
1.533,00 ден.


  • 34
  • 36
  • 38
  • 40
+
-

Опис