fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 DV0178

SB CLASSIC TRE

  • Производител: Adidas
  • Возраст: За возрасни
  • Шифра на производ: DV0178
1.490,00 ден.


  • XXS
+
-

Опис