fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 EG5161

Adidas FALCON W

  • За возрасни
  • Шифра на производ: EG5161
30%
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
  • 4.5
  • 5
  • 5.5
  • 39
    6
  • 6.5
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Бела
Материјал Лице: Текстил, Синтетика Постава: Текстил Ѓон: Гума
Подгрупа Патики-ниски
Спорт LIFESTYLE
Производител Adidas


Слични производи

29%
Trailstep
8.090,00 ден.
5.690,00 ден.
Fila
29%
FILA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Fila
27%
Disruptor
6.790,00 ден.
4.890,00 ден.
Fila
29%
FILA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
19%
PUMA
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Puma
29%
PUMA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
20%
PUMA
6.790,00 ден.
5.390,00 ден.
Puma
19%
PUMA
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
29%
PUMA
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Puma
29%
PUMA
6.790,00 ден.
4.790,00 ден.
Puma
39%
PUMA
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Puma
40%
PUMA
6.190,00 ден.
3.690,00 ден.
Puma
40%
PUMA
6.190,00 ден.
3.690,00 ден.
Puma
30%
PUMA
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Puma
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
29%
NIKE
11.690,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
19%
NIKE
9.590,00 ден.
7.690,00 ден.
Nike
30%
NIKE
10.290,00 ден.
7.190,00 ден.
Nike
19%
NIKE
10.190,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
New
5.190,00 ден.
New Balance
30%
NIKE
10.290,00 ден.
7.190,00 ден.
Nike
29%
NIKE
11.690,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
29%
NIKE
11.690,00 ден.
8.190,00 ден.
Nike
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
30%
CL
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Reebok
30%
Adidas
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
29%
Adidas
8.690,00 ден.
6.090,00 ден.
Adidas
30%
Adidas
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
6.790,00 ден.
5.390,00 ден.
Adidas
30%
REEBOK
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Reebok
30%
REEBOK
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Reebok
29%
Adidas
8.690,00 ден.
6.090,00 ден.
Adidas
Adidas
6.190,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
Adidas
4.690,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
Adidas
5.590,00 ден.
Adidas
New
5.790,00 ден.
New Balance
New
5.790,00 ден.
New Balance