fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 FM2449

Adidas PANT

  • За возрасни
  • Шифра на производ: FM2449
28%
5.590,00 ден.
3.990,00 ден.
  • 38
  • 40
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Мултиколор
Материјал 98% Полиестер 1% Еластин 1% Полиамид
Подгрупа Панталони
Спорт LIFESTYLE
Производител Adidas


Слични производи

18%
Classics
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
30%
Evide
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
20%
Classics
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
29%
PUMA
3.690,00 ден.
2.590,00 ден.
Puma
FILA
3.090,00 ден.
Fila
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
4.090,00 ден.
Nike
NIKE
4.090,00 ден.
Nike
NIKE
3.790,00 ден.
Nike
20%
REEBOK
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Reebok
20%
REEBOK
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Reebok
20%
Adidas
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
27%
Adidas
3.690,00 ден.
2.690,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
5.590,00 ден.
4.490,00 ден.
Adidas
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
Adidas
4.290,00 ден.
Adidas
Adidas
3.990,00 ден.
Adidas
Adidas
4.990,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Adidas
30%
Adidas
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas