fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 FU3813

Adidas CUFFED PANT

  • За возрасни
  • Шифра на производ: FU3813
27%
3.690,00 ден.
2.690,00 ден.
  • 40
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Розева
Материјал 100% Полиамид
Подгрупа Панталони
Спорт LIFESTYLE
Производител Adidas


Слични производи

18%
Classics
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
30%
Evide
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
20%
Classics
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
Puma
29%
PUMA
3.690,00 ден.
2.590,00 ден.
Puma
FILA
3.090,00 ден.
Fila
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
3.690,00 ден.
Nike
NIKE
4.090,00 ден.
Nike
NIKE
4.090,00 ден.
Nike
NIKE
3.790,00 ден.
Nike
28%
Adidas
5.590,00 ден.
3.990,00 ден.
Adidas
20%
REEBOK
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Reebok
20%
REEBOK
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Reebok
20%
Adidas
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
5.590,00 ден.
4.490,00 ден.
Adidas
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
Adidas
4.290,00 ден.
Adidas
Adidas
3.990,00 ден.
Adidas
Adidas
4.990,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
Adidas
3.690,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Adidas
30%
Adidas
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas