fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
 GJ4781

CL TS OVERALL

  • За возрасни
  • Шифра на производ: GJ4781
20%
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
  • XS
  • S
  • M
  • L
+
-

Опис


Возраст За возрасни
Пол Женски
Боја Црна
Материјал 100% Памук
Подгрупа Фустани
Спорт LIFESTYLE
Производител Reebok


Слични производи

PUMA
3.990,00 ден.
Puma
20%
Classics
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Puma
29%
Classics
4.690,00 ден.
3.290,00 ден.
Puma
PUMA
3.690,00 ден.
Puma
FILA
3.390,00 ден.
Fila
30%
NIKE
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Nike
29%
NIKE
4.090,00 ден.
2.890,00 ден.
Nike
29%
NIKE
4.090,00 ден.
2.890,00 ден.
Nike
NIKE
6.790,00 ден.
Nike
NIKE
3.090,00 ден.
Nike
NIKE
3.090,00 ден.
Nike
NIKE
3.790,00 ден.
Nike
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
9%
Adidas
2.190,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
9%
Adidas
2.190,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
Adidas
2.490,00 ден.
Adidas