+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
vНАЈНОВО
Tee
2.390,00 ден.
НАЈНОВО
SLEEK
5.590,00 ден.
TEE
2.490,00 ден.
CYCLING
1.490,00 ден.
TREFOIL
2.190,00 ден.
SST
4.290,00 ден.
Cropped
3.990,00 ден.
TRF
2.490,00 ден.
ВИДИ 💙
CROPPED
1.690,00 ден.
SLEEK
5.290,00 ден.
TRACK
4.590,00 ден.
Rouged
1.890,00 ден.
Cuf
3.390,00 ден.
T
1.690,00 ден.
TIGHT
1.690,00 ден.
АДИДАС🎁
CROPPED
1.990,00 ден.
BF
1.890,00 ден.
3
1.890,00 ден.
3
1.890,00 ден.
SHOULDER
2.190,00 ден.
НОВО 🆕
CROPPED
3.090,00 ден.
ПОГОДОК 🎯
TREFOIL
2.190,00 ден.
VALENTINE
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
SST
4.290,00 ден.
3.003,00 ден.
ADIBREAK
4.290,00 ден.
2.145,00 ден.
TREFOIL
1.890,00 ден.
945,00 ден.
TREFOIL
1.890,00 ден.
945,00 ден.
3
1.890,00 ден.
1.323,00 ден.
Coeeze
1.890,00 ден.
945,00 ден.
TRACK
4.990,00 ден.
2.994,00 ден.
TRACK
4.290,00 ден.
2.574,00 ден.
TEE
2.190,00 ден.
1.533,00 ден.
TIGHTS
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
TRACK
4.990,00 ден.
2.495,00 ден.
CUFFED
3.690,00 ден.
1.845,00 ден.
TRACK
4.990,00 ден.
3.493,00 ден.
DRESS
3.690,00 ден.
2.583,00 ден.
TEE
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
REGULAR
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
WINDBREAKER
4.990,00 ден.
2.994,00 ден.
TIGHTS
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
TRACK
4.290,00 ден.
2.145,00 ден.
3
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
SKIRT
3.090,00 ден.
1.545,00 ден.
REGULAR
2.190,00 ден.
1.533,00 ден.
CROP
2.190,00 ден.
1.533,00 ден.
CROPPED
4.290,00 ден.
2.145,00 ден.
TRACK
4.290,00 ден.
2.574,00 ден.
TRACK
4.290,00 ден.
2.574,00 ден.
TIGHTS
2.190,00 ден.
1.533,00 ден.
3-STRIPES
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.
HOODIE
4.290,00 ден.
2.145,00 ден.
3
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
ADIBREAK
4.290,00 ден.
2.145,00 ден.
TRF
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
TRF
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
FLARED
4.290,00 ден.
2.574,00 ден.
3
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
TREFOIL
3.090,00 ден.
1.545,00 ден.
SC
1.890,00 ден.
945,00 ден.
SC
2.490,00 ден.
1.245,00 ден.
CROP
2.190,00 ден.
1.095,00 ден.