+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
vM
3.290,00 ден.
1.974,00 ден.
PW
6.190,00 ден.
3.095,00 ден.
SUPERSTAR
6.190,00 ден.
4.333,00 ден.
SEELEY
4.590,00 ден.
2.295,00 ден.
M
5.390,00 ден.
3.234,00 ден.
W
4.290,00 ден.
2.574,00 ден.
W
3.290,00 ден.
1.974,00 ден.
W
3.290,00 ден.
1.974,00 ден.
W
1.890,00 ден.
1.323,00 ден.
W
1.890,00 ден.
1.323,00 ден.
M
3.990,00 ден.
2.793,00 ден.
M
3.990,00 ден.
2.793,00 ден.
W
1.990,00 ден.
1.393,00 ден.
M
1.690,00 ден.
1.352,00 ден.
M
1.690,00 ден.
1.352,00 ден.
M
1.690,00 ден.
1.183,00 ден.
NIKE⭐
M
1.690,00 ден.
1.183,00 ден.
W
1.690,00 ден.
1.183,00 ден.
W
1.390,00 ден.
973,00 ден.
AIR
7.590,00 ден.
4.554,00 ден.