fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
20%
STDRD
5.290,00 ден.
4.190,00 ден.
Adidas
20%
STDRD
5.290,00 ден.
4.190,00 ден.
Adidas
19%
OUTLINE
5.590,00 ден.
4.490,00 ден.
Adidas
30%
BLC
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Adidas
30%
SHADOW
4.590,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas
30%
DIAGONAL
4.590,00 ден.
3.190,00 ден.
Adidas