fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
6.190,00 ден.
Puma
6.090,00 ден.
Nike
30%
PUMA
5.590,00 ден.
3.890,00 ден.
Puma
29%
PUMA
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Puma
29%
Neo
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Skechers
19%
Solei
4.590,00 ден.
3.690,00 ден.
Skechers
19%
Solei
4.590,00 ден.
3.690,00 ден.
Skechers
19%
Falcon
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
19%
Adidas
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
19%
W
8.690,00 ден.
6.990,00 ден.
Nike
29%
W
12.790,00 ден.
8.990,00 ден.
Nike
30%
FALCON
6.190,00 ден.
4.290,00 ден.
Adidas
30%
AZTREK
5.490,00 ден.
3.790,00 ден.
Reebok
19%
KIELLOR
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Adidas
20%
MAGMUR
7.390,00 ден.
5.890,00 ден.
Adidas
39%
EQT
6.790,00 ден.
4.090,00 ден.
Adidas
19%
NITE
8.090,00 ден.
6.490,00 ден.
Adidas
19%
Disruptor
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila
29%
Disruptor
7.390,00 ден.
5.190,00 ден.
Fila