fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НАД 2490 ДЕН. НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
3.090,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
19%
NIKE
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Nike
29%
NIKE
4.090,00 ден.
2.890,00 ден.
Nike
19%
NIKE
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Nike
18%
Adidas
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
18%
Adidas
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
40%
PUMA
3.690,00 ден.
2.190,00 ден.
Puma
29%
NIKE
4.090,00 ден.
2.890,00 ден.
Nike
29%
FILA
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
Fila
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
30%
NIKE
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Nike
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
20%
Adidas
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
39%
NIKE
3.790,00 ден.
2.290,00 ден.
Nike
18%
Adidas
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
20%
Classics
3.390,00 ден.
2.690,00 ден.
Puma