fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
19%
STAN
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
29%
SUPERSTAR
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas
28%
CONTINENTAL
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
28%
Adidas
2.790,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
2.190,00 ден.
Adidas