fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
20%
PUMA
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
3.990,00 ден.
2.190,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
STAN
3.990,00 ден.
2.790,00 ден.
51%
STAN
3.090,00 ден.
1.490,00 ден.
51%
N-5923
3.090,00 ден.
1.490,00 ден.
58%
CC
3.090,00 ден.
1.290,00 ден.
30%
RIVALRY
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
20%
STAN
3.990,00 ден.
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
29%
STAN
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
19%
STAN
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
20%
SUPERCOURT
4.290,00 ден.
3.390,00 ден.
52%
FOREST
2.490,00 ден.
1.190,00 ден.
50%
CONTINENTAL
3.990,00 ден.
1.990,00 ден.
10%
SUPERSTAR
3.690,00 ден.
3.290,00 ден.
19%
AIR
5.690,00 ден.
4.590,00 ден.