fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
20%
SOLID
790,00 ден.
632,00 ден.
20%
MID
790,00 ден.
632,00 ден.
20%
MID
790,00 ден.
632,00 ден.
20%
THIN
690,00 ден.
552,00 ден.
20%
SUPER
590,00 ден.
472,00 ден.
20%
SUPER
590,00 ден.
472,00 ден.
20%
SUPER
590,00 ден.
472,00 ден.
20%
WAISTBAG
1.690,00 ден.
1.352,00 ден.
20%
SHOE
1.490,00 ден.
1.192,00 ден.
20%
SHOE
1.490,00 ден.
1.192,00 ден.
20%
PE
1.390,00 ден.
1.112,00 ден.
20%
FEST
1.090,00 ден.
872,00 ден.
30%
PUMA
1.990,00 ден.
1.390,00 ден.
29%
PUMA
3.390,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
PUMA
3.690,00 ден.
2.590,00 ден.
30%
PUMA
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
1.090,00 ден.
1.190,00 ден.
1.090,00 ден.
1.890,00 ден.