fb_img
+389 2 3078 801 ONLINESHOP@CITYBOX.MK НАЈАВА/РЕГИСТРАЦИЈА
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

v
v
9%
ADILETTE
2.190,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
18%
ADILETTE
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
18%
ADILETTE
2.190,00 ден.
1.790,00 ден.
Adidas
19%
PUMA
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Puma
30%
Fenty
5.490,00 ден.
3.790,00 ден.
Puma
18%
PUMA
3.690,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
21%
PUMA
1.890,00 ден.
1.490,00 ден.
Puma
21%
PUMA
1.890,00 ден.
1.490,00 ден.
Puma
19%
PUMA
3.090,00 ден.
2.490,00 ден.
Puma
30%
PUMA
4.290,00 ден.
2.990,00 ден.
Puma
20%
PUMA
2.490,00 ден.
1.990,00 ден.
Puma
3.690,00 ден.
Puma
11%
PUMA
1.690,00 ден.
1.490,00 ден.
Puma
17%
PUMA
1.690,00 ден.
1.390,00 ден.
Puma
17%
PUMA
1.690,00 ден.
1.390,00 ден.
Puma
32%
PUMA
2.490,00 ден.
1.690,00 ден.
Puma
10%
PUMA
1.890,00 ден.
1.690,00 ден.
Puma
30%
PUMA
1.890,00 ден.
1.323,00 ден.
Puma
8%
PUMA
1.190,00 ден.
1.090,00 ден.
Puma
20%
LAL
2.390,00 ден.
1.890,00 ден.
Nike